Stichting Verbinden Door Verbeelden

Verbinden Door Verbeelden

Stichting Verbinden Door Verbeelden werkt samen met organisaties met een maatschappelijk doel. 

Met het project 40PlusVriendinnen verbinden we erfgoed, cultuur en natuur met vrouwen met een passie voor fotografie en Instagram.
Wij organiseren diverse activiteiten, ook in samenwerking met (maatschappelijke) organisaties. De community is zeer actief op Instagram en heeft een groot bereik. Hun bijzondere content vind je hier en je kunt 40PlusVriendinnen natuurlijk volgen.

Samenwerken?

We gaan graag een samenwerking aan om ook de belangen van jouw organisatie in beeld te brengen. De telefoon is altijd in de buurt: 0633175215, maar mailen kan natuurlijk ook: verbindendoorverbeelden@gmail.com.

Een voorstelrondje mag natuurlijk niet ontbreken

Sandra Engels (voorzitter)

Ik heb een passie voor fotografie, natuur en erfgoed. Delen is leven, dus met het project 40plusvriendinnen draag ik graag bij aan de verbinding leggen tussen fotograferende vrouwen. Samen op ontdekking gaan en zo de verwondering en beleving vastleggen is voor alle betrokkenen een pluspunt. Als voorzitter van de stichting wil ik me graag inzetten om ook andere projecten op te zetten om zo nog meer mensen en mooie ontwikkelingen met elkaar te verbinden.

Monique Anrochte (projectleider 40PlusVriendinnen)

Met mijn liefde voor verbinden en talent voor het leggen van verbanden ben ik volop in 40PlusVriendinnen gedoken. Ik heb met verbazing beleefd hoe onze volgers al gauw een community vormen door de gedeelde passie voor fotografie. We hebben inmiddels een bijzondere invalshoek om onze omgeving te verkennen, deze vast te leggen en onze content te delen met elkaar én op Instagram. Alles met de lol voorop en oog voor het resultaat. Ik ben trots op onze community en blij daar deel uit van te mogen maken.

Mirjam Aafjes (penningmeester)

In juni 2019 was mijn eerste uitje met de 40plusvriendinnen: terechtkomen in een warm bad, met elkaar fotograferen, van elkaar leren en jezelf in allerlei aspecten ontwikkelen. Met de stichting wil ik nieuwe projecten opzetten om zo nog meer vrouwen met elkaar te verbinden.

Daniela van den Heuvel (secretaris)

Door mijn passie voor fotografie en erfgoed ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met 40PlusVriendinnen. Toen zij mij benaderden om samen de stichting op te zetten was ik meteen enthousiast. Ik geniet van het samen op pad gaan, het fotograferen en erfgoed en landschap in beeld brengen en vooral van het plezier dat we samen hebben. Met mijn bijdrage aan de stichting hoop ik dan ook dat we nog meer mensen kunnen bereiken en samenbrengen want samen doen en delen doet je goed!

Bestuur Stichting Verbinden Door Verbeelden
~ Sandra ~ Daniela ~ Mirjam ~ Monique ~

Je kunt de agenda bekijken om te zien of er nog een plekje is voor een bezoek aan jouw organisatie.

Of vast lezen over de avonturen van 40PlusVriendinnen rond het favoriete onderwerp erfgoed.

Heb je gekeken of je al vermeld staat op onze rem-je-rot-kaart?

Stichting Verbinden Door Verbeelden ~ KvK-nummer: 83122680 ~ BTW-nummer: 8627.37.412.B.01

3 reacties op “Stichting Verbinden Door Verbeelden&rdquo

  1. Jullie zijn zo goed bezig, het is en blijft een heerlijke combi. Vriendinnen, camera’s en gezelligheid 🎉 📷
    Leren met elkaar en van elkaar .
    En hoe fijn is de combi van al jullie krachten !
    Golden team ✨💗✨

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.