Van maandthema naar #liefarchief

2020 zijn we fris en fruitig begonnen met een nieuw idee: Een maandthema, zodat we op Instagram elkaar kunnen verleiden met mooie beelden en bijzondere plekken. En toen was daar ineens Corona en dat zet niet alleen ons idee op zijn kop, maar vooral de wereld.

Ons maandthema van maart is bovendien ook nog eens: ‘Op stap’. Nu is dit zeker iets dat wij juist niet onder de aandacht willen brengen. Thuis is het een stuk veiliger en beter voor ons allemaal. Om het thuisblijven te stimuleren en dat tegelijkertijd ook leuker te maken, zijn we in ons archief gedoken en de hashtag #liefarchief gestart. Natuurlijk zit ook jouw archief vol met mooie herinneringen. Die kun je met ons delen op #liefarchief!

Voor deze ronde hebben we nog een staartje van #40plusvriendinnen_partijtje en de allereerste van het #liefarchief uitgezocht.

José: Ons eerste hofje, op de toen nog normale dag, waar we ook met alle vriendinnen nog heel veel lol hebben gehad samen met onze “nieuwe” vriendin met haar poppenkind.

Martin: Dit is een foto van november 2019 die ik nu pas heb gedeeld met het idee dat mensen kunnen wegdromen en even niet aan de Coronacrisis hoeven te denken.

Daniela: Acht wat leuk! Ik heb de foto gedeeld omdat ik enorm heb genoten van de instameet met Instameet Holland, de lieve deelnemers en de gezelligheid van dezelfde passie delen!

Gefeliciteerd alledrie! Wij zijn blij dat jullie lekker meedoen! Blijf duiken en delen!

Waar is het feestje?

Hier is het feestje!

5 reacties op “Van maandthema naar #liefarchief&rdquo

  1. Dankjulliewel lieve vriendinnen! Heel erg leuk om al die archieven open te zien gaan, daar zitten zoveel juweeltjes in!

  2. Wat leuk dat mijn foto mee mag doen … wat hadden we toen een lol … maar al die juweeltjes in de archieven zijn fantastisch … zo fijn dat ze er eens uitkomen 🤩

  3. Het is enorm genieten met al die mooie archieven van de @40plusvriendinnen. Hierin is nog zoveel moois te ontdekken! Met elkaar op stap is natuurlijk nog gezelliger, hopen dat dat snel weer kan. Voor nu alleen virtueel op reis en vooral thuis en gezond blijven. xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.