amsterdamspassie, vol passie op ontdekking

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen

Vol verwachting op zoek naar passie

Samen is alles nog veel leuker dus hoe tof is het dan om samen te gaan proeven aan deze passie? Voor het ophalen van het tassie van Amsterdamspassie gaan wij naar de Iamsterdam store waar ze ook veel leuke hebbedingetjes van lokale ondernemers verkopen. Het tassie is ook online te bestellen, en zo kan iedereen elkaar blij maken. De store ga je trouwens vinden in het Centraal Station van Amsterdam.

Vol passie op ontdekking

We ontdekken in het tassie vijf wandelroutes. De vraag is dus niet of dit een
heenenweertje gaat worden maar wel hoe vaak ? We zijn de tel nu al kwijt!
De ontdekking is zelfs op bekend terrein een aangename beleving want door de ogen van een toerist met een fijn Hollands weertje zijn wij blij om deze vakantiedag in Amsterdam te vieren.

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen

Vol bewondering de wereld in

De Culterele SmeltKroes route brengt ons naar de Dapperbuurt. De Dappermarkt is een markt met zoveel diversiteit aan producten en culturen dat het werelds aanvoelt. Een gezellige drukte met mensen die dit hun thuis noemen, dat voelt fijn!

Voor de beleving van @40plusvriendinnen klik hier

Kijk door de ogen van Kariene

Kijk door de ogen van Monique

Kijk door de ogen van Sandra

Vol van indrukken

We ontdekken in het tassie ook nog een passie en hiermee kun je binnen 48 uur twee attracties of musea bezoeken. Wij kiezen voor Het Tropenmuseum . Daar kun je op dit moment zelfs een expositie van Worldpressphoto bewonderen. Wij kijken onze ogen uit en komen tijd te kort. Alweer!

Vol enthousiasme weer door

Onderweg struikelen wij over de leuke doorkijkjes en typische Amsterdamse tafereeltjes

Bij Dignita Amsterdam is het een aparte beleving, kinderen spelen in de Hoftuin, een ongedwongen zomerse sfeer die echt gezellig aandoet gecombineerd met hapjes en drankjes die van een dusdanig zalig niveau zijn dat je eigenlijk spontaan een galajurk aan wil doen.

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen

Doen we niet hoor want we gaan zo nog door de plassen stampen …

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen


Na regen komt reflectie en dus gaan we de regenplassen van heel dichtbij bekijken. Dat doen we tijdens een gedeelte van de route Klassiek Amsterdam.

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen

We sluiten onze dag af met een paar heerlijke locaties voor avondfotografie zoals Damrak.

amsterdam amsterdamspassie erfgoed fotografie wandelroute 40plusvriendinnen

Vol rolletje weer naar huis

Het passie bewaren we goed want ook na de 48 uur is er nog een leuke korting een heel jaar lang. Dat wordt gezellig borrelen op al die heenenweertjes, wie gaat er mee?

Amsterdamspassie cadeau geven of cadeau krijgen? We zijn er nog niet helemaal over uit wat nou het leukste is maar dat het een cadeautje is daar zijn we het wel helemaal over eens. Wat denk jij?


Alle info over #amsterdamspassie vind je hier

Holland, wij houden er zo van.

Fotografie, wij zitten er vol van.

Erfgoed, wij zijn er dol op.

17 reacties op “amsterdamspassie, vol passie op ontdekking&rdquo

  1. Het was een heel groot cadeau, deze Amsterdamse belevenis samen met jullie en het passie. Wat hebben jullie weer een mooi blog geschreven. De foto’s zijn prachtig. Nogmaals bedankt voor de supertoffe dag vriendinnen!

  2. Wat een goed idee dat tassie vol met Amsterdamse passie … ik denk dat ie wel in mijn bezit gaat komen … te leuk om Amsterdam op deze manier nog beter te gaan leren kennen 😍

  3. Wat een fijn blog weer! Dat tassie ga ik eens van dichtbij bekijken! De mooie foto’s verleiden om maar meteen op de trein naar Amsterdam te springen 😀

  4. Wat een fijn cadeautje zo’n tassie vol passie 🎉 … erg aantrekkelijk en hoe leuk om Amsterdam met andere ogen te gaan ontdekken . Nooit uitgekeken daar 🤩
    Heerlijk geschreven blog dames . Erg aantrekkelijk om snel heen te gaan ✨

  5. Wat een leuk concept zo’n tassie! Jullie hebben al veel gezien als ik alle mooie foto’s zie, maar zie een volgend #heenenweertje al aankomen. Volgens mij is dat tassie nog niet leeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *