wij zijn er

40plusvriendinnen

Wij zijn er!

Wij zijn Monique en Sandra.
Wij zijn vriendinnen door instameets.
Wij zijn zeker 40 plus.
Wij zijn fotografen.
Wij zijn instagram verslaafd.
Wij zijn een beetje gek.
Wij zijn dol op lol.
Wij zijn er als de kippen bij!
Wij zijn verslingerd aan nieuwe plekken ontdekken.

En vooral dat laatste willen we op dit blog met jullie delen, met het doel om jullie te inspireren om er op uit te gaan. Hier vind je onze avonturen begeleid door onze foto’s van die mooie regio, een bijzondere reis of dat simpele bloemetje in de wei om de hoek.
Want ons motto is: Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Overal is wat te ontdekken!

Een klein voorstel rondje:

Mijn naam is Sandra Engels ik kom uit Noord Brabant, ik ben geboren in 1973 dus reken het maar even uit. Ik ben moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd. Wat een saai stukje tekst van een meer dan happydepeppy leventje.  Ik hou ervan om steeds weer nieuwe uitdagingen op te zoeken binnen de fotografie en dat brengt vanzelf weer nieuwe avonturen met zich mee……

Mijn naam is Monique Anrochte, een Amsterdammer wonend in de Zaanstreek. Dat doe ik al een poosje met plezier en met de Zaanse schans als achtertuin. De leukste in mijn leven is mijn zoon, en de liefste, dat ook! Dit natuurlijk zonder anderen te kort te willen doen, want die meiden hierboven zijn toch ook echte leuke lieverds. Als Instagramverslaafde heb ik allerlei gekkigheid bedacht om mensen met elkaar te verbinden. Dat is een soort uit de hand gelopen hobby, waar ik als ondernemer veel plezier in heb. Met dit blog hoop ik te verbinden met bijzondere regio’s, fijne organisaties en leuke mensen. Kom je even dag zeggen op Instagram?

Hier zijn wij dus, de 40plusvriendinnen!

Maar wij vinden ook dat je nooit vriendinnen genoeg hebt. Het is ontzettend leuk om in alle delen van Holland vriendinnen te ontmoeten. Laat het ons weten als je een mooi gebied of een toffe locatie in gedachten hebt, zodat we samen met jou op verkenning kunnen gaan. Wij zijn er als de kippen bij. Gezellig!

Wie wij zijn weet je nu, maar waar zijn wij?

Dat weten we soms zelf niet.

Maar jippie ons blog is in de lucht : Wij zijn er!!

 

40plusvriendinnen

8 reacties op “wij zijn er&rdquo

  1. Ontzettend gaaf dat jullie blog online is. En wat leuk om jullie belevenissen in het prachtige Griekenland te kunnen lezen en zo met jullie mee te reizen! Mijn nieuwsgierigheid is groot dus ik ga snel verder lezen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.