Jouw eigen fotografiereis door Grieks Macedonie

Een 40plusvriendinnen-fotografiereis en jij kunt mee!

Nou daar gaan we dan: de allereerste, enige en echte 40plusvriendinnen-fotografiereis is een feit. Nee, niet omdat wij een reisbureau zijn gestart of zo, maar wel omdat we een leuk aanbod hebben gevraagd aan onze gidsen van Joysters voor onze vriendinnen én voor onze vrienden natuurlijk.

Geen aandelen

Even voorop, we hebben geen aandelen of ander belang anders dan dat wij zo genoten hebben in het prachtige gebied Macedonië. Wij hebben gemerkt  dat er onder onze 40plusvriendinnen, fotografen zijn die ook graag samen op pad gaan. En dan is zo’n fotografiereis pas het echte avontuur, toch?!

Gidsen van Joysters

De gidsen: Nick en Kostas (deze laatste is zelf ook fotograaf) van Joysters hebben alles uitgedacht en samengesteld naar aanleiding van onze ervaringen en hun kennis van het prachtige gebied. En het wordt nog leuker! Je krijgt een heuse 40plusvriendinnenkorting van 10% bij vermelding van een code. Deze code kun je bij ons opvragen met een DM op Instagram.

Heb jij ook zin in zo’n reisje met andere Nederlandse fotografen? Ga dan mee!

Waarom met 40plusvriendinnen op reis?

Een hele week genieten in het bijzondere gebied staat je te wachten. Met gelijkgestemden, mensen die ook graag fotograferen. Wie wil dat niet?

Ken je het gevoel? Je ziet overweldigende beelden, niets liever sta je even stil of trap je op de rem, trek je je camera, kijk je rustig nog een keertje, wil je je statief erbij pakken, maar ja … je gezelschap is bijna uit het zicht verdwenen. Die genieten ook van de schoonheid, maar hebben nu eenmaal geen passie om dit te vereeuwigen. En wat doe je dan? Draaf je er achteraan of doe je jouw ding?

Met 40plusvriendinnen op reis is er alle tijd, want het hele gezelschap wil fotograferen. Gewoon een weekje, met gelijkgestemden, je vrij voelen om jouw passie als prioriteit te hebben. Niemand die op je staat te wachten, geen gehaast gevoel. Voor ons is dat de grote meerwaarde van samen reizen gebleken: Heerlijk dat er niemand last heeft van onze passie. We wachten graag op elkaar (als dat al voorkomt en anders benutten we het wachten om nog meer te ontdekken) en de inspiratie die dat alles brengt is onbetaalbaar.

Het verdient een groepsfoto, maar we hadden het te druk. Kijk maar!

Beknopte reisbeschrijving

De week is als volgt ingevuld:

 1. Vergina – Asomata – Nymfaio
 2. Vegoritida lake – Panagitsa – Domaine Karanika
 3. Kleisoura – Panagia Monastery – Kastoria
 4. Prespa lakes – Agios Germanos – Agios Achilleios – Psarades – Mikrolimni
 5. Grevena – Dotsiko – Samarina – Ziakas – Spilaio – Meteora
 6. Meteora – Thessaloniki
 7. Huiswaarts

Alle informatie en korting

Hier vind je de gedetailleerde informatie en het totale programma van deze bijzondere reis door Grieks Macedonië. De definitieve data voor deze 40plusvriendinnen-fotografiereis zal in overleg met de andere deelnemers geprikt worden. Gedacht wordt aan kort na de zomer/begin herfst of in het voorjaar 2020. De tickets naar Thessaloniki (niet inbegrepen) zijn zeer betaalbaar.

Minimum aantal deelnemers

De reis gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 6 vriendinnen. Ben je een vriend van 40plusvriendinnen, dan kun je natuurlijk ook aansluiten. Vanaf 12 deelnemers is er nog een extra korting. Het maximaal aantal deelnemers is 16 personen.

Laat je interesse blijken!

Niets is zo stimulerend voor een initiatief als dit dan dat de anderen weten dat jij interesse hebt!

Omdat wij toch echte instagrammers zijn allemaal, lijkt het daar ook de uitgesproken plek om jouw interesse te laten zien. Dat kun je doen in deze post, zo vind je elkaar makkelijk, maar je kunt ook via DM laten weten dat je mee wilt.

Natuurlijk werkt het ook prima om hieronder een berichtje achter te laten en hé, allebei geeft misschien wel een extra impuls om de leukste groep bij elkaar te krijgen. Wij helpen natuurlijk graag een handje mee.

Een impressie van onze reis op ons Instagram-account, hashtag: #40plusvriendinnen_griekenland

Wil je gevoel krijgen bij wat je te wachten staat?

Een van de hoogtepunten al gelezen?

We love Griekenland, jij ook?

4 reacties op “Jouw eigen fotografiereis door Grieks Macedonie&rdquo

 1. Ik heb heimwee van hier tot aan meteora, wat een prachtig reisaanbod, de camera’s die hierheen gaan gaan doldraaien 😂👍

  1. Ja hè? We hebben ook zo’n bijzondere reis gehad. Echt waanzinnig van genoten. Ik ga terug volgende week, maar jullie vast ook missen daar.
   Heel benieuwd naar de ervaringen (en de foto’s) van onze vriendinnen straks!

 2. Wat een reis, wat een reis! Kan ik met iemand mee in het koffer? Het was zooo mooi, ik wil nog wel een ronde. Advies voor iedereen die nog gaat: neem voldoende geheugen mee, je zal het nodig hebben.

  1. Voldoende geheugen heb ik al jaren niet meer hahaha! Maar kaartjes te kort en altijd tijd te kort is het lot als je zo’n mooie reis maakt!
   Wie erheen gaat is een bofkont! Owww dat ben ik. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.