Vriendinboekje

vriendinboekje

Ken je het nog? Het vriendenboekje? Hier vind je de digitale exclusief 40plusvriendinnen-variant. We houden zo van verzamelen. <3

Vind je het leuk om met ons te delen of je hebt genoten van een uitje? Misschien wil je vertellen wat je van ons Instagramaccount vindt? Of laat ons weten welke nieuwe vriendinnen je hebt ontmoet!


Wij vinden het super als je ons helpt verzamelen in dit vriendinboekje!

Mijn boodschap voor onze vriendinnen is …

Mijn boodschap aan onze vriendinnen is ...

 
 
 
 
 
 
De velden met een * kunnen niet leeg blijven, maar geen zorgen, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas later zichtbaar wordt, wij liggen dan nog even in de wei.

Groetjes
Monique en Sandra
4 berichten.
Nadine Nadine uit Lanaken heeft geschreven op juni 4, 2020 om 7:45 pm:
Superleuk jullie uitstappen, gedetailleerde, vlot geschreven verslagen met prachtige foto's! Ik kijk al uit naar de volgende blog! Groetjes, Nadineppictures
Janine Bronneberg Janine Bronneberg uit Sittard heeft geschreven op februari 9, 2020 om 10:10 am:
Wat super leuk om jullie bericht over het bezoek aan “mijn stad” Sittard te lezen. Kijken en lezen door de ogen van een ander is super leuk. Top blog en instagram account!
Rik Rik uit Eindhoven heeft geschreven op november 14, 2019 om 9:00 am:
Wat een gezellige bende zijn deze vriendinnen! Ik heb hen Eindhoven laten zien: stad van technologie, design en kennis! Tot binnenkort in Eindhoven!
Anouk de Clercq Anouk de Clercq heeft geschreven op september 13, 2019 om 2:12 pm:
Hi vriendinnen, Op woensdag 3 juli hebben we een groep van 9 enthousiaste vriendinnen mogen ontvangen in het mooie Woerden. Wij van Woerden Marketing hadden een mooi programma in elkaar gezet en alle deelnemende ondernemers ingelicht over dit gezellige bezoek. We begonnen met koffie en een rondleiding bij het Stadshotel van Rossum, een rondleiding bij de Cheese Experience in het Kaaspakhuis, een lunch bij Gare Pompidou, een bezoek aan molen de Windhond, een lekker ijsje bij Luciano en sloten af met een borrel bij Café Victoria. Niet alleen wij, maar ook de ondernemers hebben genoten van jullie enthousiasme en mooie foto's. Hopelijk tot snel in Woerden!

Leuk als je een screenshot van jouw bericht in je stories op Instagram deelt. Als je ons dan tagged (@40plusvriendinnen), dan delen wij hem natuurlijk met al onze vriendinnen.

Vriendinhoekje

Hier vind je reacties van de leuke mensen die we hebben ontmoet tijdens onze ontoer-dagen. Misschien was jij er zelf wel bij!?

Jan Stel van Natuurmonumenten laat ons weten:

Met veel genoegen denk ik terug aan de vaartocht van deze ochtend, door het fantastische en fotogenieke plassengebied van Nieuwkoop.

Het was een mooie tocht dankzij en met enthousiaste deelnemers.

Voor ons als excursiebegeleiders is het iedere keer weer fijn-spannend en zeker nu, met een groep doortastende Instagramfotografen: aftasten of de vonk overslaat, of je je eigen beleving kunt overbrengen op je gasten; en ook nu weer bleek dat je elkaar ontmoet en samen verder gaat door die gezamenlijke belangstelling voor natuur en het weergeven van de persoonlijke beleving daarvan door fotografie: gedichten schrijven met licht.

We zijn nog nooit zo enthousiast en lang uitgezwaaid als door jullie; dat kan van opluchting zijn, natuurlijk, je ziet: ik kies mijn woorden met zorg in jullie kritische gezelschap, maar André en ik besloten daarin, ook ter eigen geruststelling, erkentelijkheid te zien: jullie genoten!

En wij dus ook.

Wil je Jan zijn wekelijkse inspiratiemail ontvangen? Stuur hem dan een berichtje, dat vindt hij gezellig.Wat een heerlijke dag was dat in de Nieuwkoopse plassen. Bedankt lieve Jan en André! We zwaaien nog een keertje!