Fotografiethema januari 2020: Winterse sferen

Wat gebeurt er nu weer in het kippenhok?

We willen graag een inspiratie zijn voor onze vriendinnen en andere lezers, dus zijn we het nieuwe jaar goed begonnen en hebben een maandthema bedacht op Instagram.
Alle vriendinnen en volgers kunnen meedoen en hun bijdragen inzenden op de hashtag #40plusvriendinnen_partijtje. Gewoon omdat we van feestjes houden en fotografie op Instagram een feestje is en blijft. De winnaars vinden hier een speciaal plekje op ons blog en in het nu al gezellige kippenhok, de digitale ontmoetingsplek van onze vriendinnen.

Aan ons ineens de schone taak om een winnaar te kiezen en dan begint het gedonder. Want we zijn echt niet goed in kiezen, we vinden alles leuk, gezellig en mooi.

Na een vergadermomentje blijkt kiezen een uitdaging, dus zijn het drie vriendinnen geworden! Hoor het tromgeroffel! De winnaars (allen op de eerste plaats) zijn:

Carin: Als je vermoedt dat dit alles is wat koning(in) Winter dit jaar te bieden heeft, laat je alles uit je handen vallen, schiet het ontbijt er bij in en ga je ongewassen op pad om dit moment vast te leggen.

Lucienne alias Beau: Vanwege de gezelligheid is “verdwalen en van het pad af” een veel gehoord gezegde bij de fotograferende 40+ vriendinnen maar geen nood er wordt gewerkt aan de bewegwijzering.

Inge: Altijd op zoek naar de zon omdat die alles mooier maakt, zelfs op deze mistige winterdag in november.

We bedanken al onze vriendinnen voor de leuke bijdragen aan dit thema en dat ze de keuze zo lekker moeilijk hebben gemaakt. We broeden op een nieuw thema voor februari. Wordt vervolgd.

Waar zijn we in de winter geweest?

Waar vonden we twee seizoenen op een dag?

Is onze emmer al overgelopen?

13 reacties op “Fotografiethema januari 2020: Winterse sferen&rdquo

  1. Ondanks dat het buiten geen winter is, hebben we zo toch een winterfeestje. Trots ben ik op alle inzendingen, en superblij met alle inspiratie. Proficiat Carin, Inge en Lucienne, 🎉🎉🎉 jullie staan er mooi op zo 🤩

  2. Gefeliciteerd Carin, Lucienne en Inge, wat een feest, dat het jullie gelukt is om nog ergens de winter te vangen, ondanks dat de echte winter zich niet echt laat zien …. toppers!

  3. Wat een mooie plaatjes kwamen er voorbij! Leuk om mee te doen. Gefeliciteerd Carin, Lucienne en Inge! Prachtige beelden hebben jullie geschoten.

  4. Het zat niet echt mee qua weer voor het thema van januari, maar genoeg mooie foto’s gezien om van te genieten. Proficiat voor de winnaars ❄️❄️❄️ Sterrenfoto’s! Ben heel benieuwd naar het thema voor februari.

  5. Oh jee… wat leuk allemaal!! Kom ik nog even als een kip zonder kop kakelen 🐔 over verdwalen gesproken… kon heel deze leuke feature niet vinden 🙈 Sandra en Monique super leuk dat jullie mijn simpele foto hebben gekozen. En alle andere vriendinnen hartelijk bedankt voor je leuke/ lieve reactie

  6. Het was tof om mee te doen, al viel het niet mee tijdens de warmste januari ooit 😂 . Blij dat het hier in het zuiden toch nog een dikke 3 uur winter is geweest! Dank voor alle leuke reacties en verheug me nu al op het volgende thema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *