Fotografiethema februari 2020: Lentekriebels

Wie heeft het stokje overgenomen?

Het Kippenhok is van, voor en door ons allemaal. Er valt van alles te beleven. Je vindt er de selectie foto’s van onze vriendinnen, die uitgezocht zijn door onze vriendinnen. Volg je het nog?

De maand februari heeft onze José lekker gekakeld in het kippenhok en regelmatig het deurtje open gezet en hadden we enorme lentekriebels, al liet het zonnetje zich bescheiden zien. Er zijn ladingen foto’s toegevoegd op #40plusvriendinnen_partijtje. We werden er vrolijk van! Bedankt José voor het oppassen en de gezelligheid!

En nu is het hoog tijd voor de drie meest bijzondere foto’s van de maand februari:

José:

De eerste foto is voor mij sprekend door de eenvoud en het licht, less is more!

De tweede vond ik mooi door het contrast van het fijne blauw en de witte bloesem.

De derde foto door de zachte rose bloesem. Altijd fijn als ze weer tevoorschijn komen in het voorjaar.

Inge: De lentebodes in de natuur doen het verlangen naar de lente  opbloeien.

Marielle: Deze foto gaf mij een instant blij gevoel door de combi blauwe lucht en lentebloesem. Er staat ons hopelijk weer een heerlijk fotografie-seizoen te wachten.

Hester: De lente laat zich al vroeg voorzichtig zien dit jaar.

Prachtige keuze! De lentekriebels zijn toegeslagen! Bedankt voor het meedoen allemaal!

Heb je het thema van januari al voorbij zien komen?

Onze fototip over bloemen al gevonden?

Zoek je vakantie inspiratie?

7 reacties op “Fotografiethema februari 2020: Lentekriebels&rdquo

  1. Gefeliciteerd 🎉🎉🎉 inge hester en marielle, prachtige fotos waarvan ik kan zien dat ze met veel aandacht gemaakt zijn 😍. Goed gekozen jose 👍👌

  2. Gefeliciteerd Inge, Marielle en Hester 🎉🎉 het was heel leuk om het “kippenhok” over te nemen en om zo betrokken te zijn met het Lentekriebels partijtje … leuk om jullie zo enthousiast te zien en ik hoop jullie gauw weer te zien 🤗

  3. Superleuk om dit ereplekje in het kippenhok te krijgen. Pas net toegetreden tot de 40plusvriendinnen maar wat voelt dit fijn zeg. Zo’n heerlijke groep 🥰🥳😘, dank jullie wel allemaal!

  4. Bijzonder mooie foto’s vriendinnen! Dan krijg je vanzelf nog meer zin in de lente. Bedankt voor het meedoen en José bedankt voor de goede zorgen!

  5. Wat een prachtige foto’s dames! Een hele mooie top 3 van februari. Helaas is dit kippetje🐔 de afgelopen maand (noordgedwongen) wat ‘stil’ geweest maar ik hoop nu weer lekker mee te kunnen kakelen met jullie… 🐓😉 benieuwd naar het thema van maart 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *